Waarom kiezen voor DD Engineering?

Als Senior

Verantwoordelijk voor verschillende projecten

Verantwoordelijk voor verschillende projecten

Als Senior Ingenieur sta je in voor de begeleiding van verschillende projecten. Je bent als Project Manager verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van het project, zowel inhoudelijk, budgettair als qua timing. Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning. Je betrekt onze Junior Ingenieurs bij jouw projecten.

Verantwoordelijk voor verschillende projecten

Peter of meterschap
voor jongeren – Coaching

Als peter of meter sta je in voor de begeleiding van jongeren binnen de firma. Je zal hen intensief coachen, zowel bij de realisatie van de projecten als erbuiten. Niet enkel technisch, inhoudelijk, maar ook over de soft skills.

Peter/meterschap
Peter/meterschap
Je leidt een team

Je leidt een team

Als Project Manager leid je een team. Dit kunnen collega’s van DD Engineering zijn, maar ook medewerkers van onderaannemers en leveranciers.
Je staat in voor de kwaliteit van het werk, de motivatie van de medewerkers en de sfeer binnen het team.

Je leidt een team

Bedrijfswagen

Een senior Ingenieur bij DD Engineering werkt zoveel mogelijk bij de klant. Zoals hierboven aangehaald, combineert hij/zij vaak verschillende projecten en dat vereist wel wat mobiliteit tussen de verschillende klantenlocaties. Als Project Manager heeft hij/zij een leidinggevende functie. Een wagen met uitstraling hoort daarbij. Onze Seniors verplaatsen zich in een Audi die past bij hun profiel.

Bedrijfswagen
Bedrijfswagen
Sfeer onder collega's

Sfeer onder collega’s

Ook al werken onze ingenieurs vanop verschillende locaties, toch heerst er een enorme team spirit. Dit wordt actief gestimuleerd door het organiseren van verschillende activiteiten. Van formele team-vergadering en samenzitten rond bepaalde thema’s, tot meer informele momenten zoals een teambuilding, barbecue, avondje op café enz. Onze toegevoegde waarde naar de klanten toe is dat we niet alleen onze eigen kennis etaleren, maar ook die van de firma. Samenwerken en een goede onderlinge verstandhouding zijn dus van groot belang.

Sfeer onder collega's

Jouw kennis maakt het verschil

DD Engineering staat voor een hoog niveau van kennis en een schat aan ervaring, zowel theoretisch als praktisch. Bij vele opdrachten helpen we onze klanten uit de nood. Hier maken we dagdagelijks het verschil met onze concullega’s. Je bent fier dat je op deze manier kan bijdragen aan het succes van de klant, met jouw oplossing …

Jouw kennis maakt het verschil
Jouw kennis maakt het verschil